tisdag 26 maj 2009

Lusthus

Inte historia utan nutid. Nu står det där efter mycket grubblande. Mitt nya lusthus med mysfaktor. Vi får se hur verkligheten är. Man kan fundera när det blir mysigt, kanske en varm, vindstilla, regnfri kväll innan myggen och knotten är i full gång. Det gäller att ta vara på tillfällena. Men det kan det vara värt.

5 kommentarer:

Malin G sa...

MYS MYS MYS, därinne vill jag sitta med dejj & Inger & dricka ett glas rött, även om vi ska slåss med knott & mygg-as?? Lät väl som en bra idé tjejjen?? :)
Riktigt vackert e de, du var väl värt att få ett sånt på din gård, & vilken tur att även jag kan gå dit då o då & flukta lite på de.. Lär väl bli en stig från mitt hus så småningom?
Ha en bra dag i pissregnet!
Krams Mallan

Niklas Tjernström sa...

Hej. Jag går i samma klass som Joel, och hittade hit genom hans blogg. Det är otroligt roligt att se att du och din son uttrycker er så lika. Precis samma satsmelodi. Snärtigt och koncist. Bra där!

Kicki sa...

Tack för det Niklas. Det kanske är en form av "ur norrbottniskan". Du vet nästan som stenografi :-)

Anonym sa...

En rättelse ang. namn på en av bilderna, den där Ville Norberg och Johan och Östen poserar tillsammans med någon. Johan och Östen bär efternamnet Grönberg. Själv heter jag Rolf Bergman är 4-e son till Conrad o Blenda Bergman grannar till Johan o Edit Grönberg

Kicki sa...

Vad kul att du hittat till Stockfors. Har rättat måste kolla i byamaterialet om felet var där eller att jag gjort det. Du kanske vet vem de okända är på bilderna?