onsdag 5 september 2012

Släktbesök




Nu är jag ifatt med de händelser som inte är bara vardag. Först semester sen besök av släktingar från våran huvudstad. Det är över tjugo års sen vi sågs, jag måste säga att det var riktigt trevligt. Första kvällen fick dom höra hur tyst det var innan vi besökte Fällforsen och Storforsen. Besöket i Storforsen visade sin bästa sida med strålande solsken och faktiskt värme. Vi kom precis när dom krattade ihop kolet från kolmilan så nu finns det äkta kol till grillningarna. Bad i Döda Fallet och en viss oro att en i sällskap hade för avsikt att hoppa från den 13 meter höga klippan. Lite äventyr fick tjejerna på den årliga orienteringen med JAQT bjuda på, karta och kompass i skogen med regn som vräkte ner. Prisutdelning, grillning och badtunnan fick avsluta kvällen. Nu är vardagen tillbaka och nu närmar sig älgjakten som faktiskt redan har startat men vi och många andra väntar till kommande helg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kristina. Har hört både från Sam och Lena hur mycket de uppskattade att träffa er!! Blir lite avundsjuk...Var uppe i juni men åkte direkt till Gällivare och Kiruna. Nästa gång jag åker upp (till våren) knackar jag på dörren.... Gerd

Lindsjö taxar sa...

Vad fina bilder, ni har trevliga grejer för er i JAQT, här nere är det dåligt med aktiviteter

Anonym sa...

hej kicki! kul med blogg och fina kort...! och ja, orienteringen var en upplevelse, vi repeterade kompasskunskaper senast idag!

skulle inte du kunna lägga upp receptet på brödet du hade bakat?! det var så gott! /annie